Affinity Contact

Contactgegevens

Rick Smith

 Rick Smit
 06 34320459
 E-mail

Wouter Rens

 Wouter Rens
 06 51182494
 E-mail

Don Tissen

 Don Tissen
 06 42120203
 E-mail

Rick Smit

Zeer ervaren interim manager die zich de laatste jaren gespecialiseerd heeft in het ontdekken en coachen van vooral jong talent. Hij helpt in zijn opdrachten zijn medewerkers het beste uit zichzelf te halen en faciliteert daarmee de persoonlijke groei van de mensen in zijn team. Vanuit zijn brede ervaring bij verschillende opdrachtgevers weet Rick goed de uitdagingen te herkennen waar onze klanten voor staan en komt hij met creatieve oplossingen.

Wouter Rens

Een serieuze en gedreven professional. Hij legt de lat hoog en verwacht van zichzelf en van het team de inzet die hoort bij een kampioensambitie. En doet dan zelf nog een stapje extra. Wouter kijkt kritisch en heeft een duidelijke mening over de beste aanpak, maar is daarbij wel altijd bereid andere opties te proberen en buiten de eigen kaders te kijken. Staat open voor nieuwe manieren, deze te adopteren en toe te passen. Met Wouter ben je verzekerd van iemand die ervoor gaat, maar niet ‘blind’!

Don Tissen

Betrokken, deskundig en vakbekwaam zijn de eerste woorden die typerend zijn voor het handelen van Don. Don weet waar zijn klanten behoefte aan hebben en houdt vinger aan de pols zodra mensen geplaatst zijn. De opdrachtgever is net zo belangrijk voor Don als zijn eigen mensen. Don weet waar hij het over heeft zowel in zijn vak als het vak van de klant en dat is hoorbaar en komt tot uiting in de kandidaten die hij voorstelt.

Don is een manager die zowel de soft als de hard skills goed beheerst, ook hierin zowel naar opdrachtgever als naar zijn mensen.

Vacatures

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je met ons in contact komen om te kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn, schroom niet en mail ons met je naam, telefoonnummer en het liefst ook met cv. Dan nemen wij contact met je op en gaan we graag in gesprek over jouw wensen, doelen, ambities en kijken we of we die kunnen matchen nu en in de toekomst met de vraag van onze opdrachtgevers. En ook als je gewoon eens met ons vrijblijvend van gedachten wil wisselen kan je natuurlijk een bericht achterlaten. We horen je graag.

partners

Contactgegevens

Adres:
Bink 36
Binckhorstlaan 36
2516 BE Den Haag
Kamer C 1.11

Bel ons:
Don Tissen 0642120203
Wouter Rens 0651182494
Rick Smit 0634320459

Mail ons: info@affinitycareers.nl
Uploaden cv: hr@affinitycareers.nl