Affinity Werkt

Aantrekkingskracht & Verbinding

Aantrekkingskracht

Topsport en de huidige arbeidsmarkt laten veel parallellen zien. Je kunt pas goed functioneren als je op je plek bent in een team. En of dat team nu een sportteam is of een team binnen een organisatie, dat is om het even. Affinity Careers is opgericht door een aantal sporters en coaches die in verschillende sporten jarenlang op Nederlands topniveau hebben meegedraaid. Ook op het gebied van werving van talent en adviseren over hoe dit talent te behouden, beschikt Affinity over jarenlange ervaring bij verschillende opdrachtgevers.

We zoeken naar de aantrekkingskracht tussen mens en organisatie. We halen het juiste talent binnen en denken graag mee over de strategische personeelsplanning en de juiste invulling hiervan. Zo zorgen we samen voor een uitgebalanceerd team waarmee de doelen gerealiseerd worden.

Verbinding

Wij hebben affiniteit met u als opdrachtgever, we zoeken niet zomaar naar een passend profiel, we helpen u een passende invulling van de huidige en de toekomstige vraag te vinden en kijken naar oplossingen voor het behalen van uw afdelings- of organisatiedoelstellingen. Wij zijn niet zomaar een passant, wij zijn uw partner en samen behalen wij het beste resultaat.

Door de wijze waarop wij kijken naar het groepsproces en hoe wij kijken naar individuen zijn wij in staat om de juiste persoon voor uw team te selecteren. Uiteraard vormen uw wensen en verwachtingen de basis voor de eerste selectie van de kandidaten, maar wij gaan graag nog een stapje verder en denken met u mee over uw toekomstige wensen en behoeften. Wij geloven dat het in sommige gevallen meerwaarde heeft als u op korte termijn investeert in uw werknemers om zo op lange termijn invulling te geven aan het behoud van kennis, competenties en betrokkenheid voor uw organisatie. Graag gaan wij met u de verbinding aan om te bouwen met de mensen waar we beiden vertrouwen in hebben.